Výzva představenstva k převzetí výplaty podílu na zisku (dividendy) společnosti

Šumperská provozní vodohospodářská společnost, a.s.
se sídlem Šumperk čp. 2769, Jílova 6, PSČ 787 01, IČ: 47674911
,
zapsané v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Ostravě,
v oddílu B, vložce 699.



Představenstvo společnosti vyzývá všechny akcionáře společnosti, kteří mají ve svém majetku kmenové akcie na majitele v listinné podobě, nekótované, o jmenovité hodnotě 1.000,-- Kč, aby si na základě usnesení přijatého řádnou valnou hromadou společnosti konanou dne 20. 6. 2013 vyzvedli výplatu podílu na zisku (dividendu) ve výši 212,-- Kč za jednu výše specifikovanou akcii, a to za následujících podmínek:
- dividendu je možno uplatnit v termínu od 9. 9. 2013 do 20. 9. 2013, a to v pondělí a ve středu každého běžného týdne od 10.00 do 12.00 hodin v sídle společnosti, tj. na adrese Šumperk, čp. 2769, Jílová 6, PSČ 787 01, u Ludmily Němečkové,
- akcionářům bude dividenda vyplacena v hotovosti, v případě, že by akcionář požadoval jiný způsob výplaty, je nutná dohoda s generálním ředitelem společnosti Ing. Radimem Jiroutem, MBA.

Rozhodným dnem pro uplatnění práva na výplatu dividend je den konání řádné valné hromady. Oprávněné fyzické a právnické osoby se před předáním výplaty dividendy prokáží akciemi, hromadnými listinami nebo potvrzením o správě akcií, vydaným podle zvláštního předpisu. Fyzické osoby platným průkazem totožnosti. Statutární orgány právnických osob se prokáží platným průkazem totožnosti s originálem nebo úředně ověřenou kopií výpisu z obchodního rejstříku ne starším tří měsíců. Zmocněnci oprávněných fyzických, popř. právnických osob, se vedle výše uvedených dokladů prokáží plnou mocí s úředně ověřeným podpisem zmocnitele.

Představenstvo společnosti
Šumperská provozní vodohospodářská společnost, a.s.