Vážení zákazníci,

            v letošním roce v souvislosti s  aktuální epidemiologickou situací došlo k omezení odečtů fakturačních vodoměrů; je proto pravděpodobné, že nebude proveden fyzický odečet spotřeby vody ve vašem odběrném místě.

V takovémto případě vám bude vyúčtování spotřeby vystaveno v obvyklém termínu konce měsíce května a to na základě automaticky vypočteného množství odebrané vody dle známých údajů z předchozích období.

V případě zájmu lze nahlásit stav vodoměru svépomocí a to následujícími způsoby:

telefonem        na tel. číslo 583 317 317. Po vytočení čísla budete spojeni s operátorem, který vás požádá o sdělení následujících informací: číslo odběratele, číslo vodoměru a datum odečtu vodoměru.

e-mailem          na adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. . Do předmětu zprávy uveďte tyto informace: číslo odběratele, číslo vodoměru a datum odečtu vodoměru.

www stránky    v naší virtuální kanceláři http://zakaznici.spvs.cz/. Tato možnost platí pro zákazníky, kteří již mají u naší společnosti vygenerovaný přístup do virtuální kanceláře.

Výše uvedené způsoby nahlášení stavu vodoměru bude možno provést v pracovní dny v čase od 7:00 – 15:00 hod. a to nejpozději do 27.5.2021.

V případě nenahlášení stavu vodoměru nejpozději do 27.5.2021 bude proveden technický propočet tak, jak je obvyklé.

Vyúčtování za dodanou vodu a odvedenou odpadní vodu obdržíte od naší společnosti ve stejném období jako v předcházejících letech.

V případě jakýchkoli nejasností se obraťte na naše zákaznické centrum, tel. 583 317 317, e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. .

 

V Šumperku 28.4.2021

 

Ing. Radim Jirout, MBA, LL.M.

generální ředitel společnosti